Климатик Mitsubishi MSZ-HR35

1 550,00 лв.
На склад
SKU
MSZ-HR35

MSZ-HR серията климатици на Mitsubishi Electric е с изключително компактни размери на вътрешното тяло и тиха работа. Mitsubishi MSZ-HR35 е бюджетен клас, и въпреки това е икономичен климатик с максимална енергийна ефективност на оптимална цена. Той е новото попълнение от 2019г. в гамата на Mitsubishi за ефективна работа при ниски температури с нова визия и екологичен фреон R32. Отличава се с невероятно ниски шумови нива, и е подходящ за детски стаи, спални и малки офис помещения.

❄️ Охлаждане при температури до +46°С

☀️ Отопление при температури до -10°С

ИЗЧИСТЕН И СВЕЖ ДИЗАЙН


Mitsubishi MSZ-HR35 предлага отлични икономии на електроенергия и гарантира комфортна среда в помещенията, нуждаещи се от климатизация.

Използването на новия екологично чист фреон R-32, спомага за ниска консумация на електроенергия, и висока енергийна ефективност при ниски температури.

ВЪЗДУШЕН ПОТОК


Серията климатици Mitsubishi Electric MSZ-HR е с голяма ламела за насочване на въздушната струя. Така топлината се разстила ефективно по пода, а хладния въздух се насочва в хоризонтална посока плътно по тавана.


Голямата клапа за насочване на въздушния поток на климатиците Mitsubishi Electric MSZ-HR35 серия, позволява пълен контрол върху посоката на въздушната струя. Така се подобрява отоплителният капацитет на системата, като въздушната струя достига до всяка точка в помещението и гарантира, че отоплението е сигурно дори при −10 °C.ОПЦИЯ ЗА WIFI КОНТРОЛЕР


Климатиците Mitsubishi Electric MSZ-HR сa съвместими с оригиналния WiFi контролер, за отдалечен достъп до климатика през интернет, или локалната мрежа. Това позволява да управлявате настройките на вашия климатик, дори когато сте извън дома с допълнителния адаптер MAC-567IF-E през мобилното приложение MELCloud.ECONO COOL MODE


Луксозната визия с елегантен дизайн и отлични характеристики се допълва от седмичен таймер и много допълнителни настройки на климатика.
Икономичен режим за охлаждане с най-високи нива на комфорт, и равномерно разпределение на температурата в помещението.

Характеристики
Консумирана мощност при охл. [kW] 1.04
Охлаждаща мощност [kW] 0.9-3.4-3.7
Ен. клас охлаждане А++
Ен. клас отопление А+
Марка Mitsubishi Electric
За помещения (кв. м.) от 25 до 35 кв.м.
Напишете своето собствено мнение
Вашето мнение за:Климатик Mitsubishi MSZ-HR35
Твоята оценка
Лимтех ЕООД - гр. Димитровград | Климатици за дом, офис и индустрия